Comenzile efectuate in perioada 21.07.2024 - 01.09.2024 vor fi livrate incepand cu data de 02.09.2024.

 

CONCURSUL INTERJUDEȚEAN CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

Ion BARBU - Dan BARBILIAN - Ediția a XX-a

În perioada 23 - 25 octombrie 2015, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Călăraşi a organizat la Călăraşi ediţia a XX-a a Concursului "Ion Barbu - Dan Barbilian". Concursul este cuprins în Calendarul concursurilor naţionale şcolare (înregistrat la MECS cu nr. 26364/21.01.2015).

La concursul de matematică, susţinut la Şcoala Gimnazială "Nicolae Titulescu", au participat 357 de elevi din judeţele Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, municipiul Bucureşti, Bulgaria şi Republica Moldova.
S-au acordat 4 medalii de aur, 4 medalii de argint, 5 medalii de bronz, 90 de menţiuni şi 8 premii speciale. Festivitatea de premiere a avut loc duminică, 1 noiembrie, la sala Barbu Ştirbei din Călăraşi.

CONCURSUL INTERJUDEȚEAN CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

MATHEMATICAL DANUBE COMPETITION – Ediția a XI-a

"Mathematical Danube Competition" este un concurs de pregătire pentru Olimpiada Internaţională de Matematică şi Balcaniadă. Concursul se adresează elevilor din lotul lărgit al României şi Republicii Moldova. Concursul "Mathematical Danube Competition" s-a desfăşurat pe data de 31 octombrie 2015, la Şcoala Gimnazială "Carol I". Au participat 69 de elevi din Baia Mare, Botoşani, Bucureşti, Călăraşi, Chişinău, Constanţa, Iaşi şi Slatina.

La secţiunea Juniori s-au acordat 2 medalii de aur, 3 medalii de argint şi 7 medalii de bronz. La secțiunea seniori s-au  acordat 4 medalii de aur, 5 medalii de argint şi 11 medalii de bronz.

  • Subiecte  
  Mathematical Danube Competition senior (subiecte/solutii)
  Mathematical Danube Competition junior (subiecte/solutii)
  Concursul International "Ion Barbu - Dan Barbilian" (clasa a-V-a, clasa a-VI-a, clasa a-VII-a, clasa a-VIII-a, solutii)

 

 

 

  • Rezultate
  Mathematical Danube Competition (seniori, juniori)
  Concursul International "Ion Barbu - Dan Barbilian" (clasa a-V-a, clasa a-VI-a, clasa a-VII-a, clasa a-VIII-a)

    


    Editia a XIX-a

    Editia a XVIII-a

    Editia a XVII-a