Scoala de Vara

 

   Societatea de Stiinte Matematice din Romania organizeaza in fiecare vara cursuri de perfectionare pentru profesorii de matematica. Aceste cursuri au o indelungata traditie, ele debutand la sfarsitul anilor '50. Dupa o scurta intrerupere in anii '90 au fost reluate in 1997 si sunt organizate la Busteni.

   Scoala de vara isi propune promovarea invatamantului de excelenta si formarea unui corp de cadre didactice care sa se ocupe de pregatirea elevilor cu performante deosebite la matematica.

   Obiectivul programului este largirea orizontului matematic al profesorilor si insusirea unor tehnici de antrenare a elevilor cu aptitudini deosebite.

   Scoala de Vara a S.S.M.R. este organizata la Busteni, in timpul vacantei de vara, si se adreseaza profesorilor de matematica din invatamantul preuniversitar.

Scoala de Vara - 2024

    Societatea de Ştiinţe Matematice din România va organiza şi în acest an, în localitatea Buşteni, Şcoala de vară a SSMR (Cursuri de perfecţionare pentru profesorii de matematică).

    Şcoala de vară a SSMR se va desfăşura în perioada 28 iulie – 6 august 2024.

 1. Pot participa la cursuri toţi profesorii, membri sau nemembri ai S.S.M.R. Aceştia pot fi însoţiţi de membrii familiei, cu achitarea costului integral de cazare.
 2. Costurile de participare sunt:
  1. 200 lei/zi cazare în camera dublă (pentru doua persoane), în corpul CPPI Nord 1* (costurile includ micul dejun);
  2. 300 lei/zi cazare în cameră dublă (pentru doua persoane), în corpul  CPPI Vest 3* (costurile includ micul dejun);
  3. 300 lei /persoană, pentru cei care solicită numai participarea la cursuri, fără cazare (costurile includ şi taxa pentru închirierea sălii de curs).
 3. Cazarea se va face la Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie, Str. Paltinului, nr. 16, Buşteni (fostul CEPECA) în camere de două persoane, cu grup sanitar propriu şi TV. Costurile pentru cei care vor să ia masa la restaurantul complexului sunt de 50 lei dejunul, 45 lei cina. Micul dejun este inclus în costul cazării.
 4. Cei interesaţi să participe vor comunica prin e-mail la: office@rms.unibuc.ro, până la 1 iulie 2024, toate datele de contact: nume, prenume, adresa de e-mail, nr. tel., şcoala, localitate. Cazarea se va putea achita şi cu vouchere de vancata, direct la CEPPI Busteni.
 5. Înscrierea la cursuri se va face în limita locurilor disponibile. Dacă numărul persoanelor înscrise va fi prea mare, se va face o selecţie. Participarea nu se poate face decât integral.
Informaţii suplimentare referitoare la Şcoala de vară a SSMR se pot obţine la: Societatea de Ştiinţe Matematice din România, Str. Academiei, nr. 14, Sector 1, 010014 Bucureşti, telefon 021-314.46.53, e-mail: office@rms.unibuc.ro, persoană de contact Ana-Maria Nadolo.
 

Scoala de Vara - 2020

 Scoala de Vara - 2019

Scoala de Vara - 2018

 Scoala de Vara - 2017

Scoala de Vara - 2016

Scoala de Vara - 2015

Scoala de Vara - 2014

  Grupul de profesori cursanti la Scoala de vara, Busteni 2014, a donat Societatii de Stiinte Matematice un aparat foto Nikon...  spre a fi utilizat in promovarea tuturor actiunilor S.S.M.R. Le multumim din inima!

Scoala de Vara - 2013

Scoala de Vara - 2012

Scoala de Vara - 2011