Comenzile efectuate in perioada 21.07.2024 - 01.09.2024 vor fi livrate incepand cu data de 02.09.2024.


Gala "Întâlnire cu Olimpicii", ediția a III-a


    Fundația eMAG, în colaborare cu BCR a organizat miercuri, 24 iulie 2014, ediția a III-a a Galei Întâlnire cu Olimpicii, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din București.
    Într-o atmosferă festivă, Gala a reunit olimpici internaționali care au obținut rezultate remarcabile anul acesta în matematică, informatică și fizică. Lor li s-au alăturat profesori coordonatori și pregătitori, foști olimpici, membri ai loturilor lărgite de matematică, informatică și fizică, părinți și invitați din lumea business-ului românesc.

Gala "Întâlnire cu Olimpicii", ediția a III-a

    Olimpicii lotului internațional de matematică au fost premiați de către Fundația eMAG și BCR cu premii consistente în bani. Pe podiumul festivității de premiere au urcat Simona Diaconu, Andrei Viorel Bud și Teodor Andrei Andronache (ceilalţi componenţi ai lotului olimpic nefiind prezenţi în Bucureşti), medaliați cu argint la Olimpiada Internațională de Matematică de anul acesta, de la Cape Town, Africa de Sud.  De asemenea, au fost premiați și câţiva profesori care au pregătit elevi din lotul internațional, pe scenă fiind invitaţi, alături de elevi, Dinu Șerbănescu, Flavian Georgescu şi Dan Schwarz.
    Premierea medaliaților a fost punctată de piese de jazz și a capella, interpretate de trupa Jazzappella. Fundația eMAG nu s-a dezmințit nici la această ediție, creând o atmosferă specială pentru invitații de excepție.
    Mulțumim pentru sprijinul deosebit acordat de către Fundația eMAG și BCR în susținerea și premierea performanței matematice românești.