Seminar Metodica rezolvarii problemelor de matematica

In perioada 29 iulie – 2 august 2013, Societatea de Stiinte Matematice organizeaza seminarul de Metodica rezolvarii problemelor de matematica, in cadrul proiectului "Educatia Matematica Altfel", finantat de Fundatia Romano – Americana.
 
Inscrierea se face pe baza prezentarii unui dosar continand un CV si recomandarea Filialei SSMR. Mentionam faptul ca la acest seminar nu se mai pot inscrie profesorii care au participat si anul trecut, date fiind conditiile stabilite de finantator.
 
Participantii vor fi selectati ca urmare a inscrierii individuale si a urmatoarelor criterii: activitate la Gazeta (propunatori de probleme), rezultate bune in pregatirea elevilor (elevi cu premii la concursuri si olimpiade), autori de manuale si culegeri.
 
Inscrierea se poate face pana la data de 15 iulie. Numarul cursantilor la seminar este de 30. Seminarul se va desfasura in localitatea Busteni, toate cheltuielile de masa, cazare si transport vor fi acoperite de catre organizatori. Cheltuielile de transport vor fi decontate in limita a 100 lei.

Principalele activitati:

  • Cursuri
  • Aplicatii practice

Lectiile vor fi prezentate de cadre didactice universitare cu experienta in predarea matematicii in invatamantul preuniversitar.