Comenzile efectuate in perioada 21.07.2024 - 01.09.2024 vor fi livrate incepand cu data de 02.09.2024.

 

    În perioada 28 iulie – 2 august 2014, Societatea de Științe Matematice organizează seminarul de Educație Matematică, în cadrul proiectului "Educația Matematică Altfel", finanțat de Romanian-American Foundation.
    Seminarul de Educație Matematică are ca scop prezentarea modelului de evaluare standardizată  în domeniul matematicii folosit în S.A.T. și a altor modele de evaluare în matematică. În cadrul seminarului participanții vor fi inițiați în sistemul S.A.T. și a altor modele de evaluare și le va fi prezentată abordarea evaluării matematice din perspectiva acestor modele. S.A.T. este un model de evaluare în domeniul matematicii pentru admiterea la facultățile americane, fiind considerat un model eficient de evaluare.
    Seminarul se adresează profesorilor de matematică din învățământul preuniversitar și studenților de la Facultățile de Matematică. Sesiunile de curs vor fi susținute de cadre didactice cu experiență în predarea matematicii în învățământul universitar și preuniversitar.
    Înscrierea se face pe baza prezentării unui dosar conținând o scrisoare de intenție, curriculum vitae și recomandarea Filialei SSMR. Profesorii de matematică vor fi selectați ca urmare a înscrierii individuale și a următoarelor criterii: profesori implicați în activitățile SSMR, profesori care organizează activităţi extra-curriculare pentru elevi și recomandare din partea preşedintelui filialei privind activitatea didactică în general. Studenții de la facultățile de matematică vor fi selectați ca urmare a înscrierii individuale și a următoarelor criterii: participarea la concursuri și olimpiade studențești sau rezultate foarte bune la examene.
    Înscrierea se poate face până la data de 5 iulie. Rezultatele finale ale selecției vor fi anunțate pe data de 9 iulie. Numărul cursanților la seminar este de 30. Seminarul se va desfășura la Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (fostul CEPECA) din Bușteni. Cheltuielile de masă și cazare vor fi acoperite de către organizatori.

    Principalele activități:

  • Cursuri
  • Aplicații practice

    Informaţii suplimentare referitoare la Seminarul de Educaţie Matematică se pot obţine la: Societatea de Ştiinţe Matematice din România, Str. Academiei, nr. 14, Sector 1, 010014 Bucureşti, telefon 021-314.46.53, fax 021-312.40.72, e-mail: mihaela_frunzeti@yahoo.com, persoană de contact Mihaela Frunzeti, coordonator proiect.