Comenzile efectuate in perioada 21.07.2024 - 01.09.2024 vor fi livrate incepand cu data de 02.09.2024.

    Colegiul Tehnic "Traian" din Bucuresti, va invita sa participati in data de 29 martie 2014, ora 9:00, la Sesiunea Internationala de Comunicari Stiintifice "Matematica de Ieri si de Azi" cu tema "Modele matematice in stiinta, tehnica si arta", editia a XVIII.
    Editia din anul scolar 2013 - 2014 a Sesiunii Internationale de Comunicari Stiintifice "Matematica de Ieri si de Azi", devenita o manifestare traditionala a Colegiului Tehnic "Traian", este centrata pe ideea de a identifica, motiva si sustine elevii "talentati" in studiul matematicii. Sesiunea ofera posibilitatea schimbului de experienta in domeniul stategiilor didactice interactive si a integrarii tehnologiilor multimedia in scoala, de a valoriza si promova demersurile didactice, de a incuraja actiunile care permit asigurarea calitatii in educatie si formare profesionala continua.
Grupul tinta caruia se adreseaza proiectul il reprezinta elevii din invatamantul gimnazial si liceal (clasele VI- XII) precum si cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar.

    Sesiunea este structurata in:

  • Sectiunea I - Concurs de referate si lucrari pentru elevii din invatamantul gimnazial si liceal
  • Sectiunea a II-a - Lucrari si comunicari metodico-stiintifice sustinute de cadre didactice.

    Academicianul Nicolae Teodorescu spunea ca :" ...elevul trebuie invatat sa analizeze situatii reale si sa construiasca modele care deriva din acestea, pentru a le matematiza. Plecand de la realitate si strabatand el insusi, ca explorator, toate etapele, elevul poate ajunge sa aplice matematica la realitate."
   Suntem convinsi ca prezenta Dumneavoastra va reprezenta un suport si indemn atat pentru elevi cat si pentru cadrele didactice in aplicarea, insusirea si aprofundarea stiintelor matematice.
    Pentru informatii suplimentare www.matematicadeierisideazi.ro, sesiunemate.traian@yahoo.com.


View Larger Map