Societatea de Ştiinţe Matematice din România
S.S.M.R.
Societatea de Ştiinţe Matematice din România

 Newsletter, Numărul 6


1 Ianuarie 2017
 
Mesajul consiliului director al S.S.M.R.  

Stimaţi Colegi,
  Sarbatori fericite!

Încheiem un an în care Societatea de Ştiinţe Matematice din România a continuat să cultive matematica în şcoală şi în societatea românească. Au fost organizate concursuri de matematică, cursuri de formare pentru profesorii din învățământul preuniversitar, manifestări științifice și activități de popularizare a matematicii. De asemenea au fost publicate revistele Societății.

În anul care a trecut, SSMR a organizat cea de-a 5-a ediție a Olimpiadei Internaționale a Fetelor EGMO 2016 la Bușteni, cea de-a 20-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori, JBMO 2016, la Slatina, și – împreună cu Universitățile din București și Kassel – cea de-a 18-a ediție a Conferinței Internaţionale Computer Algebra in Scientific Computing CASC 2016 la București.

Mulțumim redactorilor și colaboratorilor revistelor Gazeta Matematică, seriile A şi B, Bulletin Mathématique, Didactica Matematică, Romanian Mathematical Competitions, distribuitorilor Gazetei Matematice, editorilor Newsletter-ului Societăţii, personalului administrativ, membrilor comisiilor olimpiadelor şi concursurilor de matematică, participanţilor la manifestările ştiinţifice ale Societăţii şi ale filialelor, lectorilor şi cursanţilor de la cursurile de formare, profesorilor care i-au îndrumat pe elevi, cadrelor didactice universitare şi cercetătorilor ştiinţifici care au publicat articole ce menţin prestigiul internaţional al matematicii româneşti, precum și sponsorilor și colaboratorilor noştri: Romanian American Foundation, Universitatea din Bucureşti, Fundaţia eMAG, Casa de Avocatură Ţuca&Zbârcea și Asociaţii, Compania Softwin. Mulţumim numeroșilor membri care contribuie cu entuziasm și competență la reușita activităţilor Societăţii.

Consiliul Director al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România vă dorește un An Nou 2017 Bun şi Prosper pentru Dvs. și pentru Matematica Românească!

       

Evenimente 2017  TOP 

  Evenimente 2016

  

Informaţii  TOP 

  Informaţii
  • Colectivul de redacţie:
    • Doru Ştefănescu
    • Alexandru Negrescu

  • Dezvoltat de:
    • Silviu Vasile

 

Contact S.S.M.R. | Magazin S.S.M.R | GMB | DIDACTICA | Home

Doriţi să vă dezabonaţi? Click aici. Facebook Twitter YouTube YouTube

Copyright ©2014 Societatea de Ştiinţe Matematice din România
Cuprins: