Societatea de Ştiinţe Matematice din România
S.S.M.R.
Societatea de Ştiinţe Matematice din România

 Newsletter, Numărul 6


1 Ianuarie 2017
 
       

Conferința Internațională "Workshop in Computer Algebra in Scientific Computing – CASC 2016"


Conferința CASC se desfășoară anual din 1998 și are drept principale obiective prezentarea celor mai noi rezultate de vârf de Algebră Computațională (AC) și reunirea cercetătorilor de informatică teoretică cu ingineri și cu alți specialiști care aplică AC în rezolvarea unor probleme din industrie și în alte ramuri ale calculului științific.
Conferinta


În 2016 conferința CASC a fost organizată, la București, de Universitatea din București și de Societatea de Științe Matematice din România, în colaborare cu Universitatea din Kassel.

Comunicările prezentate au fost selecționate de Comitetul Științific al conferinței, pe baza analizării de câte trei experți a fiecărei lucrări propuse. Au fost acceptate 35 de lucrări. De asemenea, au fost expuse și două conferințe invitate. Autorii expunerilor au fost matematicieni și informaticieni de prestigiu din Bielorusia, Canada, China, Franța, Germania, India, Iran, Japonia, Marea Britanie, Noua Zeelandă, România și Rusia.

Comunicările și cele două conferințe invitate au fost publicate în colecția Lecture Notes in Computer Science, la editura Springer Verlag, în colecția Lecture Notes in Computer Science, LNCS 9890, 2016, http://link.springer.com/book/10.1007%2F978-3-319-45641-6 .

 

Contact S.S.M.R. | Magazin S.S.M.R | GMB | DIDACTICA | Home

Doriţi să vă dezabonaţi? Click aici. Facebook Twitter YouTube YouTube

Copyright ©2017 Societatea de Ştiinţe Matematice din România
Cuprins: